SUPER PETIT Σετ 5 μαρκαδόροι washable με λεπτή μύτη

8,50

Μαρκαδόροι σε 5 παστέλ χρώματα για ατελείωτο γράψιμο, σχέδιο και χρωματισμό. Οι μαρκαδόροι στεγνώνουν πολύ γρήγορα, το μελάνι είναι μη τοξικό και σβήνεται εύκολα. Η λεπτή μύτη των μαρκαδόρων είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά να κάνουν τα πρώτα καλλιτεχνικά τους βήματα. Μπορείτε να τα πάρετε όπου θέλετε. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να διαγράψετε το (καλλιτεχνικό) έργο σας και να ξεκινήσετε από την αρχή όσες φορές θέλετε.

Κωδικός προϊόντος: SP000015 Κατηγορίες: ,
Εταιρία:Super Petit

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Για παιδιά, εφήβους και ενήλικες: με εύκολο κράτημα επιτρέπει ακόμα και στα μικρά παιδιά να μάθουν να γράφουν και να σχεδιάζουν εύκολα.
  • Περισσότερη ακρίβεια: οι μαρκαδόροι αυτοί είναι απλώς τέλειοι για πολύ ακριβή γραφή, σήμανση, υπογράμμιση, ίχνος και σχέδιο.
  • Εύκολο στη χρήση: το μελάνι στεγνώνει πολύ γρήγορα και αφαιρείται εύκολα από τα σετ σιλικόνης: άπειρο σχέδιο και γραφή.
  • 5 χρώματα: μπλε ναυτικό – πορτοκαλί – ανοιχτό πράσινο – μωβ – τιρκουάζ.
  • Μέλος του 1% for the Planet. Η Super Petit δωρίζει το 1% των πωλήσεών της σε οργανισμούς που δεσμεύονται να προστατεύουν το περιβάλλον.

Γαλλικό προϊόν: Δημιουργήθηκε το 2015 από δύο αδερφές, η SuperPetit αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα εμπνευσμένα από τα παιδιά μας.